The Ordinary Girls
EX ELEEH BERSATU!!! SEMENTARA SAHAJA :3
Tuesday, 3 September 2013 • 18:51 • 0 comments

annyeong~ eh2, Assalamualaikum~ apo khabor? hahah.. K2... tanggal 1.9.2013 *bajet ayt baku -.-* aku, aishah, nadiatul, aida dan Ku keluaq kangaq! syok2!!!! okeh, mula2 cemni....... pagi tu bajet ah ckp kt ayh aku blik kul 4.30 sbb ada KKQ~ then, wktu pi smyg kt surau, ustaz kata KKQ xdk sbb ustaz pi mesyuarat! apa lgi! meloncat ahh! mula2 ingat nk pi call ayh aku suh ambik kul 2.50, tp, sbb ingat nadiatul hari tu dia asyik nangis, so, aku ingat nk gembira knlah dia skit kn.. so, aku xjdi balik, aku ajaq dia keluaq kgq teman aku pi TS~ mmg niat nk beli something pun kt sna.. then, aku kata kt nad, aku nk belanja krusher.. so, dia pun setuju lah... takpa, belajaq2 smpailah kul 2.50... then, aishah tnya aku, blik kul brpa.. aku ckplah pukul 4.30.. dia ajaq aku pi mkn, aku ckp nk pi kgq dgn nad.. pastu dia kata nk ikut.. xpalah..~ kmi pun pi lah letak beg kt luaq sekolah... tiba2, Ku dgn Aida tnya, bila lgi aku nk keluaq kgq dgn aishah n nad, aku katalah, hari ni je kut.. pastu depa dua tu sedih le pulok.. sian pulak aku nengoknye.. hahah XD then, aku kata, jom ahh join... tp aida driver van dia xleh ambik lewat2, aku pun katalah, xpa, balik dgn aku.. then, depa dua trus call kata balik lambat~ okeh2, dh panjang bebenor cita aku XD jalan2, smpai ler dkt TS~ pi naik smpai tingkat ats, then masing2 mcm kebudak budakan..lol.. joke2... lepastu cdg nk mkn kt kedai bihun sup tu, tp ramai sgt.. so, terlajaq lah pi coolblog kan.. hahaha XD beli2, then balik! yg tu jelahh... tp, hri tu xdpt digambarkn betapa seronoknyaa! ELEEH DAY'S OUT THE BEST!  aku harap, kita 4 org dpt jadi mcm dulu balik kan :') kalau masa dpt diputarkan balik  aku xkan buat keputusan mcmtu :'( semua ada hikmahnya :/

#aku masih teringat apa yg KU ckp dekat aku :( Ku ckp, "mad, hg kena masuk balik eleeh" tp, aku rsa KU xmksdkn kut.. sbb wktu tu dia tengah geram kt someone :3 n nad ckp "aku nk kita jadi mcm dulu balik... kwn lima2 org cenggini" then, aku buat dek je.. sayu kut hati :(

HAVOUGE!!!
Sunday, 1 September 2013 • 18:45 • 0 comments

Assalamualaikum guys! argghhh, minggu ni best! benda yg ditunggu tunggu dh selesai.. Alhamdulillah ;) act, nk cita pasal hari jumaat haritu.. K.. besst gila! hahaha.. memasak waktu kh ja.. *over act aku ni* kihkihkih... aku geng dgn juwairiyah n aina.. aina si gilosss.. k2, joke2.. hahha.. nk cita pasal waktu masak sebenaqnya.. heshh, melalut x ketahuan.. K, staright to the point, pukul 11 tu pi bilik masakan... orang lain baru nk potong2, tapi kumpulan aku, dh siap semua dah.. tgk ahh sapa yg sediakan..*bangga sat* so, kmi trus masak... first2 tu ingatkn kuali besaq gedabak mcm kt rumah aku, tgk2, ya ampun, kecik kenit gitu.. dhlah aku bwk nasi muat untuk 6 org makan.. lewlss.. so masaklah.. FYI, kmi kumpulan first masak tau.. muahahahah XD wktu masak tu, hesh, xtau nk kata lah.. hingaq hbs.. sat tk cukup garam lah.. xcukup gula pon boleh.. kah3... so masaklah.. dh siap, tutup api... tp dlm hati, xtaulah rasa apa.. tba2 kwn aku tnya, tu, pati ikan bilis xmasukkan ka?  Ya Allah, aku rasa mcm nk jerit nuh.. patut xrasa nasi goreng.. hesh,, so, bukak lah balik api... masukkan, kacau2 sikit dan SIAP!! yeayy! berjaya... pastu nk buat ayaq pulak.. kmi buat ais blended! sedap Ooooo... perasan jap nah.. hahaha..... XD so, semua tu siap tepat pukul 11.45 pagi :D nk kemas2 dapuq lagi, smpailah kul 12.. masa kh pun hbs... balik kelas, lepas hbs wktu badar, pakat melantak lah makanan kwn2 tdi kan.. nasi goreng yg ptutnya aku bwk balik, xsempat.. dh selamat dlm perut kwn aku.. its okay... rezeki depa kan.. Alhamdulillah.. dioran kata sedap.. tp xtau lah sedap ke tk :3 ais blended mmg xdpt aku ngap sorang je lah kan.. yg tu org target dulu... JUMAAT THE BEST! oklah, takat tu ja nk cita.. thanks sbb sudi membaca... hehehe

#Aina dan Juwairiyah, sorry klau aku ada termarah ka hapa... btw, I LOVE YOU TWO~ ;D

I DON'T KNOW
Wednesday, 28 August 2013 • 14:24 • 0 comments

Assalamualaikum guys.. lama kan xupdate.. bersawang sawang sudah.. hehehe... msti rmai rindu kan? *bajet byk follower -.-"*hahaha XD okeh, gena nk mula eh.. herm... aku syg kwn2 aku k! xnak diorang gaduh2 cmni.. even dia tu berlakon dia xterasa depan awk semua, tp dlm hati, siapa yg tahu kan... GENG ELEEH, pleasee, jgn gaduh2 cenggini :/ even aku bukan grup tu dah, dan awk semua pong dh ada grup bru, NOIZY, tp jgn lah cmni.. xbaik gduh... hermm, harap awak semua dpt terus terang... ni semua salah faham.. kita kdg2 xsedar apa yg kita buat tu, orang xsuka.. NOBODY's PERFECT... so, aku harappppp sgt, korang baik2 semula... tu jaa yg nk update.. hehehe

to : #AIDA #KU ADLIN NAJLA #NADIATUL #AISHAH awak empat tetap ELEEH sya.. hehehe ;)
   
      #SAYANG AWAK SEMUA KERANA ALLAH :D


Welcome!


Annyeong! Welcome to Madihah's world. Feel free to visit and follow! bold italic underline strike



Follow me!



Tagboard!


Flash back



Credit Card


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Full edited by: Amni WaJihah