The Ordinary Girls
EX ELEEH BERSATU!!! SEMENTARA SAHAJA :3
Tuesday, 3 September 2013 • 18:51 • 0 comments

annyeong~ eh2, Assalamualaikum~ apo khabor? hahah.. K2... tanggal 1.9.2013 *bajet ayt baku -.-* aku, aishah, nadiatul, aida dan Ku keluaq kangaq! syok2!!!! okeh, mula2 cemni....... pagi tu bajet ah ckp kt ayh aku blik kul 4.30 sbb ada KKQ~ then, wktu pi smyg kt surau, ustaz kata KKQ xdk sbb ustaz pi mesyuarat! apa lgi! meloncat ahh! mula2 ingat nk pi call ayh aku suh ambik kul 2.50, tp, sbb ingat nadiatul hari tu dia asyik nangis, so, aku ingat nk gembira knlah dia skit kn.. so, aku xjdi balik, aku ajaq dia keluaq kgq teman aku pi TS~ mmg niat nk beli something pun kt sna.. then, aku kata kt nad, aku nk belanja krusher.. so, dia pun setuju lah... takpa, belajaq2 smpailah kul 2.50... then, aishah tnya aku, blik kul brpa.. aku ckplah pukul 4.30.. dia ajaq aku pi mkn, aku ckp nk pi kgq dgn nad.. pastu dia kata nk ikut.. xpalah..~ kmi pun pi lah letak beg kt luaq sekolah... tiba2, Ku dgn Aida tnya, bila lgi aku nk keluaq kgq dgn aishah n nad, aku katalah, hari ni je kut.. pastu depa dua tu sedih le pulok.. sian pulak aku nengoknye.. hahah XD then, aku kata, jom ahh join... tp aida driver van dia xleh ambik lewat2, aku pun katalah, xpa, balik dgn aku.. then, depa dua trus call kata balik lambat~ okeh2, dh panjang bebenor cita aku XD jalan2, smpai ler dkt TS~ pi naik smpai tingkat ats, then masing2 mcm kebudak budakan..lol.. joke2... lepastu cdg nk mkn kt kedai bihun sup tu, tp ramai sgt.. so, terlajaq lah pi coolblog kan.. hahaha XD beli2, then balik! yg tu jelahh... tp, hri tu xdpt digambarkn betapa seronoknyaa! ELEEH DAY'S OUT THE BEST!  aku harap, kita 4 org dpt jadi mcm dulu balik kan :') kalau masa dpt diputarkan balik  aku xkan buat keputusan mcmtu :'( semua ada hikmahnya :/

#aku masih teringat apa yg KU ckp dekat aku :( Ku ckp, "mad, hg kena masuk balik eleeh" tp, aku rsa KU xmksdkn kut.. sbb wktu tu dia tengah geram kt someone :3 n nad ckp "aku nk kita jadi mcm dulu balik... kwn lima2 org cenggini" then, aku buat dek je.. sayu kut hati :(

Welcome!


Annyeong! Welcome to Madihah's world. Feel free to visit and follow! bold italic underline strike



Follow me!



Tagboard!


Flash back



Credit Card


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Full edited by: Amni WaJihah